Jináč to ale lítá naprosto skvěle. Váhově jsem s obludou přijímačovkou (2S 2200mAh) na 3,4kg plně naloženo. Asi díky tomu je to pocitově tak trochu jako Mini Protos. Až doladím detaily, tak to poletí moc hezky. Bude to chtít asi malinko těžší listy, ty SABy se v obratech trochu koušou. Ale to až bude Brain a governor spolupracovat...
Goblin 570
Re: Goblin 570
...a sraženou, protože se prala na 60
Jináč to ale lítá naprosto skvěle. Váhově jsem s obludou přijímačovkou (2S 2200mAh) na 3,4kg plně naloženo. Asi díky tomu je to pocitově tak trochu jako Mini Protos. Až doladím detaily, tak to poletí moc hezky. Bude to chtít asi malinko těžší listy, ty SABy se v obratech trochu koušou. Ale to až bude Brain a governor spolupracovat...
Tom
Pár videí ze srazu policajtů (bo to byla samá kobliha a kelímek, jak pronesl jeden nejmenovaný Prokyno).
Jinak zálet to byl opět jako každý zálet pana B. - "Budu to jen tak lechtat, vždyť je to zálet"....
Jinak zálet to byl opět jako každý zálet pana B. - "Budu to jen tak lechtat, vždyť je to zálet"....
Gratuluji k zaletu. Tento typicky TB zalet je z duvodu vytrepani vsech zpomenutych sroubku ze sasi ze? 
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Ony se prý některé komponenty jako hlavní kolo, řemen a tlumící gumy tak 50 letů zabíhají. Tak se snažím si ušetřit trápení a chci to mít za deset hotový 
Tom
Abys to s tím zkracováním zase nepřehnal - zabíhám, zabíhám, bedýnkuju, skladuju..... 
Jak se říká: každej tam jednou musí. Otázka je, jestli se mluvilo o bedně IKEA nebo dubové 
Tom
Samozřejmě Ikea - nebo se lidé také zabíhají?? U psů, koček, koní, krav, manželů a manželek jsem již tohle slovní spojení viděl, ale u lidí? 
Gratuluju k novému stroji a úspěšnému záletu