Taky přeji vše nej v příštím novém roce!
Jo, a kdyby měl někdo zájem, nabízím 2x 2s 160mAh GensAce, mají za sebou pár (maximálně 10) cyklů, nežné zacházení, a tak. Do nového letadla se mi nevejdou a lítá dost dlouho i na 120tky. Jsou na nich tenčí drátky a JST konektory, 200kč/dvoučlánek.
Spark EVO II competition
Re: Spark EVO II competition
Závada na servu křidélek na Oldspárkovi se mi zatím nepodařila znovu vyvolat - za tepla vše funguje...
Hodil jsem toho zmetka ven - ať si tam vymrzne, a pak se uvidí
Hodil jsem toho zmetka ven - ať si tam vymrzne, a pak se uvidí
Ted v +10C, porucime vetru desti? 
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Přes noc tam bude, já mu dám cukat křidélky 
Hmmm ten mel takovou radost z prostoru co videl ze maval cim mohl a ty mu das Sibir 
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
No a včil nezamává a nezamává, pročež jen tuším, že se asi jedná o temperatůrovou závislost buď elektřoníky servítka
nebo ednoho kanálu přinímače
Ráno uvidím - éro bude bydlet přes noc v kufru od auta na letisku.
nebo ednoho kanálu přinímače
Ráno uvidím - éro bude bydlet přes noc v kufru od auta na letisku.
Hele jakej jsem šikovnej! 101g Clik NG ze 4mm epp. A to jsem tam přidal trochu uhlíku
Lítat s ním bude Aneta.
Jé, a půjde jí barva ke kabelce ?
... Pavle, je to ženská. Koupí si novou kabelku, aby jí to ladilo. No a protože k ní nebude mít boty, tak si hold "bude muset" ke kabelce koupit i nový boty. Víš jak to chodí! 
Tak moment pánové! Se mnou není radno zahrávat. Já jsem sice co do počtu bot nekompatibilní, ale tady pan Špatný se nepochlubil, že výměnou za boty jsou mu na cestu dělala bagetky. A co se barvy mého letadla týče, nemějte obavy, kabelku pořídim
A bacha Malá Aneta tě sleduje!