Spark EVO II competition

Naše projekty
Pavel

Re: Spark EVO II competition

Post by Pavel »

Pelech dostavěn - váží hodně - asi 5kg a je pevnější než z coroplastu.
Zkouška fukčnosti v pátek cestou do haly.

HonzaS

Post by HonzaS »

Počkat počkat. Ty máš pelech, Honza Šefrna má pelech... Já mám 2 letadla, Anet má... zatim ani letadlo ani pelech... Mám blbej pocit že 2 pelechy a 3 další letadla do oktávky na cestu do německa nenacpeme. Nebo jo? Co myslíte pane?

Honza C

Post by Honza C »

hm hm, nevim nevim. Uz uz jsem Vam chtel nabidnout na pujceni rakev, mam http://www.nosice-expert.cz/631700-2506 ... roskin-new, akorat ze:
- sirka je jen 70 cm.
- stejne ten nemecky trermin koliduje s nasimi jarnimi prazdninami a budu ji potrebovat na hory. Jinak bych jel s Vama (bavili jsme se s Pavlem), v tom pripade bych jel autem (Citroen C4 Grand), kam se toho vleze hodne. Doufam, ze to priste Nemci udelaji jindy :( docela by me to bavilo, nemecky se celkem domluvim, akorat bych se musel doucit zakladni letecke terminy. Mame doma knihu pro deti "Fliegerei", kterou tata dovezl, kdyz mi bylo asi 6 (takze ma 38 let , hm hm), ale mam pocit, ze se kridylka, vyskovka, atd jmenuji furt stejne :mrgreen:

Pavel

Post by Pavel »

Můj pelech je tvarovaný...zveřejním foto -až budu mít cestu okolo garage.
Sumarizace:
Kolik personen, kolik létadel, kolik a jakých aut ?
Když se věci umístí naspod a létadla navrch....
Např. do fabien conbas vejdou v pohodě 2 lidé, 2 pelechy, komplet bagáž..
Nebo 3 lidé, 2 pelechy a menčejší bagáž ....
Já jsem trpajzlík, Anet kilogramů moc nepobrala, HonzuS také asi trápí hlady....ostatní si netroufám odhadnout..
Neviděl bych to tak černě - vše vlastně bude záviset na počtu párů bot jediné dámy - jak už jsem někde četl... :lol:

HonzaS

Post by HonzaS »

Jo, fotka z Jeti Meetingu 2012.
IMG_6348_2.jpg
Letos jsem jel s Frantou Hornou a vešly se mám výrazně větší letadla! A víc kufříků.
2012
2012
2014
2014
V plánu je: francouzský auto combi a odstávka kombi. Do těch musíme nacpat Pavla, Honzu, Honzu, Frantu, Anet. A letadla: Pavlovo s domečkem, Honzovo šefrnovic s domečkem, dvě Honzovo Š. bez domečků, Franta letadla nevede :? a Anet letadlo bez domečku. K tomu 4 vysílačky, oblečení, do haly možná tenisky (nevím, jestli se tam bude přezouvat nebo ne). Samokřídlo se ti snad taky vejde. Zatím to vidím tak, že Franta dostane naloženo Anet a věci co to půjde (Anet není úplně kompatibilní s rejpáním Honzy Šefrny) a 2 Honzové a jeden Pavel pojedou v oktávce. Se vejde...

HonzaS

Post by HonzaS »

Zítra budu taky zalítávat. Budeme mít do Germany nazbrojeno! :plane:

HonzaS

Post by HonzaS »

mmm, nový dvouplošník docela funguje! Jak funguje nový lehký spark?

BoŠ

Post by BoŠ »

Ahoj, holt je tady trochu mrtvo :D To víš - po vánocích, před Silvestrem. Tak ti odpovím, byť ne k tématu, alespoň já. A vůbec, vše nejlepší v novém roce!! :cheers: :plane:

Pavel

Post by Pavel »

HonzaS wrote:mmm, nový dvouplošník docela funguje! Jak funguje nový lehký spark?
Bez brzd byl z kopce rychlejší - pročež dostal lepší kotoučové :lol:
Zvykáme si na sebe - přijde mi, že létá stejně jako Spark I za mlada - ale navíc už umí i výkrut ve visu :mrgreen:

prokyno

Post by prokyno »

Určitě létá lépe, a proč? protože Spark I už létat neumí, pač se potkal s jedním bláznem a přišel k úrazu :zoufaly:

Post Reply