Jen tě chci vidět jak děláš nožák a kubánskou osmu
Spark EVO II competition
Re: Spark EVO II competition
Ty jsou mimo, mají vyjímku.
Trochu úcty k národnímu trenérovi prosímprokyno wrote:Váha je to krásná, ale k čemu se honit za gramy, když nakonec budeš muset lítat na 3S 2200
Aby si splnil nesmyslnej limit, nesmyslnejch lidí, při nesmyslným rozchodování o nesmyslech.
Ukázka obludy (cca 95x104cm, 52g):
Já budu v klidu poletovat Gensy 250 - létá to dlouho ....
Jaké jsou ty Cracky 180 ? Dá se na nich i trénovat ? Nebo snesou jen pár cyklů a konec ?
Jaké jsou ty Cracky 180 ? Dá se na nich i trénovat ? Nebo snesou jen pár cyklů a konec ?
Mám od 120 i 180 Cracků jednu sadu. 120 byly na vyhození hned, nezalítal jsem na ně ani jednu sestavu, nepoužitelné. 180 byly super, jsou starý tak od února, a pořád fungujou. Možná už nelítají tak dlouho jako na jaře, těžko říct. Trénink ok, na soutěž jsem většinou používal lehčí nanotechy 120 (ten rozdíl ve váze byl znát, hlavně v nižších halách, ve kterých se bohužel lítá dost často).
Mně na trénink stačí i ty 160 gensy, stály 250kč včetně pošty (objednávali jsme pro 3 lidi z německa) a lítám na ně hádám přes 5 minut (2 F3P sestavy + něco málo). Dneska jsem dělal první cykly, tak jsem je netrápil do dna.
Mně na trénink stačí i ty 160 gensy, stály 250kč včetně pošty (objednávali jsme pro 3 lidi z německa) a lítám na ně hádám přes 5 minut (2 F3P sestavy + něco málo). Dneska jsem dělal první cykly, tak jsem je netrápil do dna.
Pavle, pokud lítáš JSTčka konektory, tak až se potkáme v hale, můžeš zkusit moje 120 a 160. Myslím, že ten váhový rozdíl oproti 250mAh poznáš 
HonzaS wrote:prokyno wrote:
Ukázka obludy (cca 95x104cm, 52g):
To je neskutečný
Prý 80 hodin práce, dost z toho jsou uhlíkový trubky o vnějším průměru 1,5 a 1mm, a tak. Nojo, kdyby Pavel použil na Sparkovi trubky místo tyček, ušetřil by další gram. Možná. 
Tak toto už je extrém.
U toho by se člověk bál prdnout, aby se to nerozpadlo.
Dle neodborné diskuse lidí co občas zajedou na soutěže (myslím že to jsou ti o které nejvíce jde), je optimál hranice 100gr, když už to musí být omezeno. A tuto váhu jsi myslím navrhoval i ty HonzoS.
Jen jedni míní a druzí.......................
A trenér netrenér, je třeba tyto soutěže zpřístupnit norml, lidičkám, amatérům, kteří chtějí lítat se špičkou, baví je to, mají tímto nějakou motivaci a díky tomu budou rádi obrážet soutěže.
A pokud jim někdo dá jasná a nesmyslná pravidla či doporučení tak to je u mě blb a potopí to.
Proč mám přikazovat modeláři, kterej si umí postavit sám éro do 100gr prakticky za pusu, že toto ne, musíš to mít těžší? A nebo dokonce návrh, kup si toto a lítej s tímto??????(viz: doporučení RCF modelu)Co modeláře vyjde na balík?
Ale to už je mimo mísu
Sry
U toho by se člověk bál prdnout, aby se to nerozpadlo.
Dle neodborné diskuse lidí co občas zajedou na soutěže (myslím že to jsou ti o které nejvíce jde), je optimál hranice 100gr, když už to musí být omezeno. A tuto váhu jsi myslím navrhoval i ty HonzoS.
Jen jedni míní a druzí.......................
A trenér netrenér, je třeba tyto soutěže zpřístupnit norml, lidičkám, amatérům, kteří chtějí lítat se špičkou, baví je to, mají tímto nějakou motivaci a díky tomu budou rádi obrážet soutěže.
A pokud jim někdo dá jasná a nesmyslná pravidla či doporučení tak to je u mě blb a potopí to.
Proč mám přikazovat modeláři, kterej si umí postavit sám éro do 100gr prakticky za pusu, že toto ne, musíš to mít těžší? A nebo dokonce návrh, kup si toto a lítej s tímto??????(viz: doporučení RCF modelu)Co modeláře vyjde na balík?
Ale to už je mimo mísu
Sry
Používám tkzv. konektory Potenský - je to z nějaké počít. aplikace.HonzaS wrote:Pavle, pokud lítáš JSTčka konektory, tak až se potkáme v hale, můžeš zkusit moje 120 a 160. Myslím, že ten váhový rozdíl oproti 250mAh poznáš
Poťajz to dával na Li-On baterky v roce 2000-200x. Je to dimenzované na min 5A a zkoušel jsem je i ve vrtulníku Hornet II.
Dám foto konektoru - zítra.
Ty vím jak vypadají, a taky jsem je chtěl použít! Jenže, když JST váží 0,3g, tak si říkám, že se mi už nechce. Měl bych jiný na F3P, jiný do pyloňáku a freestyle (tam bych určitě nechal JST). Baterky ze všeho pak používám do park fly... a dělat redukce na jeden nebo druhý typ se mi nechce.
Mimochodem, ty konektory Potensky se používají třeba jako konektory na elektrody EEG když na potkanech děláš experimenty s epilepsií. Jsem se docela divil, co nedávno vytáhla slečna z peněženky
Mimochodem, ty konektory Potensky se používají třeba jako konektory na elektrody EEG když na potkanech děláš experimenty s epilepsií. Jsem se docela divil, co nedávno vytáhla slečna z peněženky