Stando, podle mě je to výrobně lehce zprasený trup na Nike EVO - trup. Mám nápad, jak předělat to uchycení křídel bez nutnosti dělat nástavbu na kolíky, ale nejsem si tím ještě úplně jistý...
Rekonstrukce Standova Iona
Rekonstrukce Standova Iona
Pokračování diskuse z tohoto vlákna, ať se to nemíchá 
Stando, podle mě je to výrobně lehce zprasený trup na Nike EVO - trup. Mám nápad, jak předělat to uchycení křídel bez nutnosti dělat nástavbu na kolíky, ale nejsem si tím ještě úplně jistý...
Tom
- standapass
Re: Rekonstrukce Standova Iona
Tome co navrhneš je schváleno. Jsi PROFÍK . Věříme ti.S
Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk
Last edited by standapass on 27 Apr 2014 21:36, edited 1 time in total.
- standapass
Tak přidávám první sadu fotografií.
- Attachments
Last edited by standapass on 27 Apr 2014 20:05, edited 4 times in total.
- standapass
Ještě přidám foto po pádu . Napájeno S3 2200
Last edited by standapass on 27 Apr 2014 22:46, edited 2 times in total.
Ta fotka nahých křídel mi dost připomíná to co mi tu teď stojí v rohu 
Tom
- standapass
Ahoj. Klidně vkládej foto jak se tento příběh dále odehrává. Já tam tu havárku potom vložím do mého druhého příspěvku. S
Tak v tom příííípadě...
Z křídel jsem srthnul potah a oddělil klapky. Nevypadá to tak katastrofálně, jako s tou zmačkanou fólií. Kolíky jsou vytržené z křídel, sem tam nějaká prasklina kterou pomůže spravit stříkačka s lepidlem a místy zarovnat a vytmelit, aby to vypadalo aspoň jako náznak profilu. Celkem otrava bude dodělávat první žebro na levém křídle, se kterým se kolík moc nemazlil a vzal ho na výlet bůh ví kam... Ovládací plochy jsou decetně popraskané ve spojích, ale půjdou srovnat. V nejhorším dostanou jednu vrstvu laminátu, aby držely tvar.
Jestli tam kolíky dám se ještě rozhoduju, možná na jejich místo půjdou další dva šrouby a do trupu pak překližková traverza se zapichovacími matkami.
Z křídel jsem srthnul potah a oddělil klapky. Nevypadá to tak katastrofálně, jako s tou zmačkanou fólií. Kolíky jsou vytržené z křídel, sem tam nějaká prasklina kterou pomůže spravit stříkačka s lepidlem a místy zarovnat a vytmelit, aby to vypadalo aspoň jako náznak profilu. Celkem otrava bude dodělávat první žebro na levém křídle, se kterým se kolík moc nemazlil a vzal ho na výlet bůh ví kam... Ovládací plochy jsou decetně popraskané ve spojích, ale půjdou srovnat. V nejhorším dostanou jednu vrstvu laminátu, aby držely tvar.
Jestli tam kolíky dám se ještě rozhoduju, možná na jejich místo půjdou další dva šrouby a do trupu pak překližková traverza se zapichovacími matkami.
Tom
- standapass
Já se ani tak moc nesnažil. To ten Graupner.nebo baterie? Už si raději nevzpomínám. S
Jo pan Graupner ? Ty Hanbářistandapass wrote:Já se ani tak moc nesnažil. To ten Graupner.nebo baterie? Už si raději nevzpomínám. S