MPX RR FunRacer
Re: MPX RR FunRacer
Zuupper, se potkáme ....
Včera jsem koupil z modelbazaru od jistého pána přijímač na Fujtáblu a po krátkém rozhovoru jsme došli k závěru , že ti prodal LogoMarcel wrote:tak to ti ty cajky predam samPavel wrote:Na Ojetý míting dojedu enem na pátek, bo v sobotu mám LZS
A f kolik jedeš ?Pavel wrote:Na Ojetý míting dojedu enem na pátek, bo v sobotu mám LZS
Je mi to pumpička, dle okolností....V sobotu jdu do šroubárny......Zeby pospolu ?
No podle počasí .Odjezd kolem poledne,
To bylo na me ? sem to prehledlprtka wrote:Včera jsem koupil z modelbazaru od jistého pána přijímač na Fujtáblu a po krátkém rozhovoru jsme došli k závěru , že ti prodal LogoMarcel wrote:tak to ti ty cajky predam samPavel wrote:Na Ojetý míting dojedu enem na pátek, bo v sobotu mám LZS![]()
. Svět je malej.
pilot Honza z Tisnova, Pavel a Pepe ho znaji z akce v Olesnici
rikal ze lita paradne, tak nevim proc je na modelbazaru Petře
Znám jinýho pilota kterej s tím dost tříská o zem. Navíc to nemá podvozek a je to malý a živý. Proto raději Cuba. Nejspíš mi ale zůstane bo lidi co to chtějí mají představu tak nejlépe zadarmo 
To dášprtka wrote:Znám jinýho pilota kterej s tím dost tříská o zem. Navíc to nemá podvozek a je to malý a živý. Proto raději Cuba. Nejspíš mi ale zůstane bo lidi co to chtějí mají představu tak nejlépe zadarmo
Každé zboží má svého kupce, jen to chce časprtka wrote:Znám jinýho pilota kterej s tím dost tříská o zem. Navíc to nemá podvozek a je to malý a živý. Proto raději Cuba. Nejspíš mi ale zůstane bo lidi co to chtějí mají představu tak nejlépe zadarmo