Jo aha, hele, příští týden. Mám luxus výsledky pro jiná technická pozice a doporučení od pani psycholožky abych tam šel

, a na oso je tam otazník (stejně jako v září), že na mě neni nic špatně, ale nejsem úplně přesně osobnostní typ co tam většinou posílají. Tak, chtěly konzistentní výsledky, tak je mají mít

Ve finále je to teda nejspíš zas na personalistovi, kterej pokud vím oso nemůže sehnat (dneska jsme tam byli tři a jednoho vyhodili už v půlce, o dalších nevím), takže je klidně možný, že mě tam stejně protlačí. Nevim, uvidíme.
Jinak jsem si to užil. Testy byly (až na 2x 180 typických otázek na téma "nikdo mě nemá rád" "ano" "nevím" "ne", "myslím, že jsem pod vlivem něčí hypnózy" "ano" "nevím" "hlasy v hlavě mi říkají že ne"

) úplně jiný než posledně. Pak mi nevěřily, že dobře vzládám stres, tak jsem dostal papír s asi 26 úkolama vlevo, ke každýmu byly brázky nebo slova v pravo. Třeba různý tvary na přeskáčku a otázky typu "do největšího čtverce napište správnou odpověď na: kolik měsíců má rok? a do třetího kolečka z leva napište špatnou odpověď" nebo "škrtněte všechny sudé násobky sedmi menší 45 a větší 20 a sudá čísla menší než 15 zakroužkujte" a řada čísel.
Bylo na to 10 minut, po třech přišly 3 psycholožky a začaly dělat bordel. Rušivě se bavily, mlátily šuplíkama, dveřma, chrastily propiskama, vrážely mi do stolu... hroznej randál. No bavily se dobře. Já taky, testem jsem prošel

Celkově to dneska bylo fajn. Tak snad to vyjde