Měření rychlosti větru
Re: Měření rychlosti větru
tak dnes jsem si tu hracku taky objednal
Marcel wrote:tak dnes jsem si tu hracku taky objednal
Hracku uz mam doma, jen doufam, ze umi merit i vitr v penezence.
Pac jestli koupim nové éroplán, na dobrou radu pana Spatneho
Asi toto,
3DHS 75" Extra 300LT Extreme Flight.
Jen premyslim, jestli nepockat az po novem roce, stejne je letos s litanim smitec a pokud se ČNB prestane od ledna srat do koruny, moho by byt euro i o nekolik korun levnejsi.
3DHS 75" Extra 300LT Extreme Flight.
Jen premyslim, jestli nepockat az po novem roce, stejne je letos s litanim smitec a pokud se ČNB prestane od ledna srat do koruny, moho by byt euro i o nekolik korun levnejsi.
Tak to hlavně prosím nedělej na 12s. 
Neboj, az prijde cas, rad si necham poradit i s osazenimHonzaS wrote:Tak to hlavně prosím nedělej na 12s.
S tím že se ČNB přestane srát do kurzu moc nepočítej, je to rozjetej vlak, kterej neumí zastavit a ani neví jak by měli, proto tak otálí s tímto, navíc i to jejich prohlášení že tedy v půlce roku to už pustí je nesmysl, už jen kvůli machinacím co by celkem dost zahýbalo s trhem kdyby se vědělo kdy to přijde. Některé odhafdy tvrdí že by skokově skočila koruna i na 20.- za ojro a to by byl šrumec potom. Pokud se tedy rozhodnou do toho skočit a pustit to, tak to bude na tajňačku a nenadálé bez jediného infa. Taky proto to furt oddalují a čekají že snad někdo něco vymyslí, nebo se ekonomika přes noc posere a oni nebudou muset pak dělat nic.
Celkem se divím proč třeba nepřistoupí k pozvolnému uvolnění a furt mají v plánu to dělat naráz. Tím že to Singer posral na ultimátum už vědí všude a všichni, hlavně malí střadatelé. No hlavně že ho za to ocenili kkti.
No nic jen si tady tak píšu no
Celkem se divím proč třeba nepřistoupí k pozvolnému uvolnění a furt mají v plánu to dělat naráz. Tím že to Singer posral na ultimátum už vědí všude a všichni, hlavně malí střadatelé. No hlavně že ho za to ocenili kkti.
No nic jen si tady tak píšu no
Mě to naopak vyhovuje, ale raději většinu ojro dávam na tvrdou kč.
Nemám ani Ojra ani Kč. Pročež je mi vzájemný kurs pumpička