A je to doma
Re: A je to doma
Pěkný, už chystám poličku..... 
Omlouvám se za mou hrubou neznalost, ale 6,1kg je na 700 brtulníky hodně nebo málo?
Tome, jaké máš osazení?
Na můj vkus docela dost. Stejně osazený Goblin měl ve svých tučných časech něco málo přes 5,5kg. Teď je průšvih, protože mám standard aspoň 1kW/1kg a to trochu nevychází 
Tom
To samé co na GoblizeBoŠ wrote:Tome, jaké máš osazení?
Tom
A není ten protous větší? To se mi nezdá že by takhle štíhlý brtulník vyšel o 600g těžší :-O Gobliha proti tomu vypadá velikej.
Teda velikej... objemnější
Teda velikej... objemnější
Z ofiko technickych dat pro konfiguraci se 700mm listim to je takhle:
Goblin 700 Competition
Prumer rotoru: 1568 mm
Delka bez listu: 1360mm
Vyska: 400mm
Protos Max V2
Prumer rotoru: 1577mm
Delka bez listu: 1371mm
Vyska: 365mm
Zasadni rozdil tam neni, ale pocitove je to o dost robustnejsi. Uhlikove dily (tl. 2mm) jsou treba znatelne tuzsi, nez 2,5mm uhlik na Goblinovi i prestoze na Goblinovi je ve zkousenem miste plocha materialu vetsi. Zajimavy je treba ocas - trubka Protose je kvalitativne o nekolik urovni lepsi a presto je o dost lehci. Vsecko sepisu, doma mam nejake hmotnosti v poznamkach
Goblin 700 Competition
Prumer rotoru: 1568 mm
Delka bez listu: 1360mm
Vyska: 400mm
Protos Max V2
Prumer rotoru: 1577mm
Delka bez listu: 1371mm
Vyska: 365mm
Zasadni rozdil tam neni, ale pocitove je to o dost robustnejsi. Uhlikove dily (tl. 2mm) jsou treba znatelne tuzsi, nez 2,5mm uhlik na Goblinovi i prestoze na Goblinovi je ve zkousenem miste plocha materialu vetsi. Zajimavy je treba ocas - trubka Protose je kvalitativne o nekolik urovni lepsi a presto je o dost lehci. Vsecko sepisu, doma mam nejake hmotnosti v poznamkach
Tom