Turnigy Reaktor 2x300W a jiné nabíječe
Re: Turnigy Reaktor 2x300W a jiné nabíječe
Marcely a co sis od Františka koupil? Já jen vím že nějakou nabíječku prodával...
No zatím se to prý peče. Fr.Hrn. díky HonzoviS prošel testem důvěryhodnosti 
Ahoj, no, chtěl sem Accucell 6, ale tu neměl. Tak beru Cellpro PowerLab 6. Sned se Accucellce vyrovná. 
Díky HonzoviS jsem zřejmě prošel testem i já u FrHo. Je to tak Honzo?
Ke zdroji : zatim mam jen 20A Graupnera, ale je mi jasny ze s tim si do budoucna nevystacim. Tak budu muset navstivit smeťák a najit nejakej serveeeer. Pokud nekdo o necem vi.... 
Něco vymyslime, tehda ty zdroje byli za 25 ecek kus tusim, neber to
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Případně bych také nějaký ten zdroj potřeboval 
(mám enem eden Efjůl 18V/30A)
(mám enem eden Efjůl 18V/30A)
Všichni prošli testama, super! 
Franta mi psal že má předávat nabíječ kolegovi Marcela (hmm Marcelové hromadně vybírají nabíječe?) a že kolega dělá v praze pilota vrtulníku a znám se s ním (LOL, aha) a jestli je to Pavel Dienspier? (to už jsem se smál na celej autobus)
Svět je malej
Franta mi psal že má předávat nabíječ kolegovi Marcela (hmm Marcelové hromadně vybírají nabíječe?) a že kolega dělá v praze pilota vrtulníku a znám se s ním (LOL, aha) a jestli je to Pavel Dienspier? (to už jsem se smál na celej autobus)
Svět je malej
Doufám že se Pavel nezlobí, že jsem si dovolil, se uvádět jako jeho kolega. Je prdel, jak vlákno žije vlastním životem a předmět se někde válí ve skladu demokratické Číny.