Goblin 570
Re: Goblin 570
Tak závody vyhrálo DPD se zásilkou z DE - J-log, o 5 min později dorazila Česká pošta s Jivem, a zatím nemám doručen (byť mi dovozce již volal) balíček se servy. Na to, že jsem vše objednával včera ráno, tak myslím , že je to dobrý výkon.
Takže to dnes na 13 tou budeš zalétávat ? 
Proc jsme to nevzali u Horejsiho ?BoŠ wrote:Tak závody vyhrálo DPD se zásilkou z DE - J-log, o 5 min později dorazila Česká pošta s Jivem, a zatím nemám doručen (byť mi dovozce již volal) balíček se servy. Na to, že jsem vše objednával včera ráno, tak myslím , že je to dobrý výkon.
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Janekx wrote:Proc jsme to nevzali u Horejsiho ?BoŠ wrote:Tak závody vyhrálo DPD se zásilkou z DE - J-log, o 5 min později dorazila Česká pošta s Jivem, a zatím nemám doručen (byť mi dovozce již volal) balíček se servy. Na to, že jsem vše objednával včera ráno, tak myslím , že je to dobrý výkon.
Hořejší BK serva nevede, Jive má v omezeném počtu, a J-log jsem našel pouze v Germánii, toť vše.
Krom toho je na tom Kontroniku jen 5% koukam, uz na to pekne prdi
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Asi má zákazníků dost - a naskladňuje jen to, co se rychleji obrací.
Nikoliv to, co chce pár extrémistů (nebo exrémentistů ?)
Nikoliv to, co chce pár extrémistů (nebo exrémentistů ?)
Tome, nemáš náhodou nějaký nápad či radu, snad i fotku cable managementu? Byl bych ti vděčen za inspiraci.
Obecně kabely tahám vnitřkem a k uchycení používám ty dírky, co jsou vyvrtané vzadu v rámu. Hliníková hlavní deska převodovky má po bocích vzadu takové kanálky, kterýma se dají kabely protáhnout ven z rámu přímo k bezpádlu.
U serv cykliky je nejlepší jít s kabelem spodem pod servem. Je potřeba ověřit, že se nedostanou do styku s kabinou - tzn. hlavně nejít z "vnější" strany serva.
Jo, abych nezapomněl, na 570 jsem srážel hrany na bočnicích jak jsou takové ty mřížky, takže tam klidně přebytek kabelů půjde uchytit. Bezpádlo na bočnice určitě nedoporučuju uchycovat, dost vibrují.
Tady máš pár fotek 570 i 700, ale nevím, jak moc z toho půjde poznat

U serv cykliky je nejlepší jít s kabelem spodem pod servem. Je potřeba ověřit, že se nedostanou do styku s kabinou - tzn. hlavně nejít z "vnější" strany serva.
Jo, abych nezapomněl, na 570 jsem srážel hrany na bočnicích jak jsou takové ty mřížky, takže tam klidně přebytek kabelů půjde uchytit. Bezpádlo na bočnice určitě nedoporučuju uchycovat, dost vibrují.
Tady máš pár fotek 570 i 700, ale nevím, jak moc z toho půjde poznat

Tom
Děkuji za informace i fotografie, teď visím na termopásce, no udělám, co půjde, zbytek dodělám, až seženu potřebné věci.