Jen takové motorečky do letadýlek
Re: Jen takové motorečky do letadýlek
Ono je to těžký i v tom, že poprvý po mnoha letech kreslím novou halovku bez toho že bych tu předchozí měl doma (prodal jsem jí Bošovi moc brzo
). Takže když chceš mít referenci velikosti, některý díly si musím vytisknout na papír v živý velikosti. A teď se mi třeba nevešla směrovka na A4, tak si řikám jestli už to není trochu moc...
při porovnání s tou minulou v PC ale o tolik větší nevypadá, tak snad ok
Jdu zas chvíli čmárat.
Přeje si pán něco změřit? Rádi posloužíme!
Letadel máme dosti 
Já se kdyžtak ozvu. Zatím si to porovnávám v softu
Mám takový ty morální problémy jako jestli směrovkou o velikosti A4 pohne servo spektrum A2010 (asi 0,18kgcm). Ale děsně mě to vymýšlení baví. 
Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Předloni v Nandlštátu, měl tuším hentyto servítka ve Viktorce ? Gernot.HonzaS wrote:Já se kdyžtak ozvu. Zatím si to porovnávám v softuMám takový ty morální problémy jako jestli směrovkou o velikosti A4 pohne servo spektrum A2010 (asi 0,18kgcm). Ale děsně mě to vymýšlení baví.
Jdu se podívat na fotky...
Gernot nelítá viktorku... Gernot má Trivii 2.0 která je větší než moje letadlo, ale A2010 na ocasky taky používá.
Přesně tak, taky je mám do Trivie nachystaneHonzaS wrote:Gernot nelítá viktorku... Gernot má Trivii 2.0 která je větší než moje letadlo, ale A2010 na ocasky taky používá.