Tu Baujíí:
V našom návodu to píšoj také tak.
On ten užívatelské komfórt bude asi nemlejch hentéž .. . ..
Revoelectrix
Re: Revoelectrix
Tak další kolo přečtení návodu, a ejhle už se začínáme kamarádit 
A dokonce už funguje mojo samodomo balanční deska
Stačilo jen přepnout na správný nastavení JST XH
Zítra se pustím do teho odstranění pípání, to je katastrofa.
A při růčo nastavení nabíjení už to šlape jak má, jen na jedné baterce ze tří nabíjených (postupně) mě rozhodila jeden článek, nechala ho na 4,051V, baterka nová genska při 5 cyklech ???????? což sem nějako nepochopil, ale to se časem poddá
A dokonce už funguje mojo samodomo balanční deska
Stačilo jen přepnout na správný nastavení JST XH
Zítra se pustím do teho odstranění pípání, to je katastrofa.
A při růčo nastavení nabíjení už to šlape jak má, jen na jedné baterce ze tří nabíjených (postupně) mě rozhodila jeden článek, nechala ho na 4,051V, baterka nová genska při 5 cyklech ???????? což sem nějako nepochopil, ale to se časem poddá
Ja pro ucely nabijeni si upravil profil high power accurate a neni problem 30A prohnat dratama pro 6 baterii...
To pak treba 6x1800mAh jsou upecene za necelych 20 min
Sesmoleno na mobilu
To pak treba 6x1800mAh jsou upecene za necelych 20 min
Sesmoleno na mobilu
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
natlačím i 6S, max. proudem 3A - bez silových kabelů.prokyno wrote:Nabíjím silovejma kabelama, balančákem 3S asi těžko naptalčím
Prostě se vy.....ru ma to a vosolím to ručně stručně. Návod sem četl už asi 2x ale jak to tak vidím ještě miňimálně 5x ho budu muset dát
Co se týká fuel maps - problém je, že to trvá trochu dlouho, než se vygenerují, proto, pokud se nabíjí příliš malým nebo velkým proudem, tak jdu do manuálu, nastavím proud, a jedu jako na všech mých starých nabíječkách. Zatím mi ale mapy vyhovují, čas nabití mezi ručně nastavenou hodnotou a automatikou je shodný, stejně tak proudy.
Taky to mám nastavené natvrdo. To generování probíhá tak, že každou baterku třikrát nabije a vybije nízkým proudem, což je třeba v případě 5Ah 6S baterie sranda na nějakých 10 hodin nebo i víc. Podle mě zbytečnost, pokud nejsem opravdu detailista co se týká zkoumání postupné degradace článků...
Teď trochu experimentuju s různým nastavením profilů a podařilo se mi při 4C nabíjení stáhnout z nabíjecích časů asi dvě minuty. Na letišti se to docela hodí.
Teď trochu experimentuju s různým nastavením profilů a podařilo se mi při 4C nabíjení stáhnout z nabíjecích časů asi dvě minuty. Na letišti se to docela hodí.
Tom
Tak po zjištění, že balanční desky na 10XP nejsou k sehnání nikdá v republice jsem je nakonec vobjednal v singapůru 
Mylsím že dojdou dřív než je někdo u nás naskladní
Mylsím že dojdou dřív než je někdo u nás naskladní
Ti ednu půjčím 
Na nejnutnější nabíjení mám
, ale já chci dvě a to ty mě dlouhodobě nepůjčíš 
a nebo snáď áno?
a nebo snáď áno?
Z progressiveRC me sli veci necelych 14 dni...
Sesmoleno na mobilu
Sesmoleno na mobilu
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Sem povidal enem ednuprokyno wrote:Na nejnutnější nabíjení mám, ale já chci dvě a to ty mě dlouhodobě nepůjčíš
a nebo snáď áno?