RTF!!!
Motorová zkouška na zahrádce
Logo 550 se
Re: Logo 550 se
Tome, díky!
Zálet jsem chtěl původně provést dnes, ale vzhledem k emigraci manželky do Vídně jsem pro dnešní den zdědil děti včetně jejich kroužků ( Logo jsem alespoň roztočil a jen lehoučce poskočil
).
Takže dnes pobíhám po Brně, a v mezičase hlídám ty ratolesti, které jsou zrovna doma. Zítra dopoledne máme s emigrantkou relaxaci ve wellnes, tak možná, s ohledem na počasí, zítra lehce odpoledne, nebo v sobotu či neděli dopoledne u závory.
Zálet jsem chtěl původně provést dnes, ale vzhledem k emigraci manželky do Vídně jsem pro dnešní den zdědil děti včetně jejich kroužků ( Logo jsem alespoň roztočil a jen lehoučce poskočil
Takže dnes pobíhám po Brně, a v mezičase hlídám ty ratolesti, které jsou zrovna doma. Zítra dopoledne máme s emigrantkou relaxaci ve wellnes, tak možná, s ohledem na počasí, zítra lehce odpoledne, nebo v sobotu či neděli dopoledne u závory.
V sobotu / nedeli bych rad vyrazil na znovuzalet te bile spaleninou smrdici veci, tak snad, mozna... 
Tom
OK, domluvíme se tady na fóru.
Jééééé takový točení to umím taky 
A nemusím utrácet takový kvanta pěnez za to
A umí to i lítat? nebo to jen točí vrtulkou?

Umí to poskočitprokyno wrote:Jééééé takový točení to umím taky
![]()
![]()
Hustý, ale aj tak bych to za ty prachy nechtěl, to mám doma levnější co to taky umí 
Gratulace !!!!!!!! to je dost
. Asi je zbytečný se ptát kolik motáš ?
Ano,je to zbytečné, protože můj skvělý otáčkoměr zklamal.