MPX RR FunRacer
Re: MPX RR FunRacer
Ahoj Peto, dneska jsem byl litat ve Zdanicich s kamosem Honzou z Tisnova a vzal sebou FunRacera. Lita to suprove, haze, no spis to pusti z ruky pod plyne a zadny problem. Jen aby se to lepe drzelo pousti to kokotkom hore (kolama nahoru)
Mam video, sice ne moc dobre ale zkusim hodit na trubku a sem odkaz.
Tak cau M
Mam video, sice ne moc dobre ale zkusim hodit na trubku a sem odkaz.
Tak cau M
Supeeer. To je fotomontáž ????
Dělám si srandu . Pěkně mu to lítá . No ještě uvidím jestli se někdo ozve . Teď má prioritu Cuba .
Skoro zadarmo to beru!
Tak jo. S krabicí , účtenkou a přepájenýma konektorama na reglu 3999.- kč. A že jsem grand vrátím ti ještě korunu 
Pavle, píšou tam skill level 3 - zkušený modelář.Pavel wrote:Dnes jsem viděl naživo v akci Penaxe. Pokud má být toto éro pro průměrného modeláře, tak se zřejmě jedná o omyl Multiplexu.
Za mně tedy negativ.....
prtka wrote:Tak jo. S krabicí , účtenkou a přepájenýma konektorama na reglu 3999.- kč. A že jsem grand vrátím ti ještě korunu
Ha - a co ta koruna???
No jo no, v oblouznění z dobrého jídla a mozkem na sračku ze školení infrastruktury sítí, kamer a NASů jsem zbavil páně Prťkova jeho starostí s prodejem tohoto nezvedeného letadla a vystřídal ho v jeho majetnictví. Tak už se těším na budoucí sešlapání Elaporu do popelnice....