SŠTC pokus o 1s

Naše projekty
Post Reply
Pavel

Re: SŠTC pokus o 1s

Post by Pavel »

I prdlajs, dnes se eščá bode colorovat. Ale enem něco simple und ligt, pro zviditelnění :shock:
Od zítřka snad samotná stafba :nevim:

HonzaS

Post by HonzaS »

BoŠ wrote:Honzo, to osazení pro mě - bude možno 1s? Konverzi pohonu a vrtule už mám ve skříni.
To by bylo nejlepsi rict si dopredu. Pro 1s se musi vyhodit bec (nebo hovtam vubec nedat). Ja bych sel do 1s, ale jestli chces zacit se starsi verzi pohonu na 2s a konverzi udelat ozdeji, tak to taky neni problem.

BoŠ

Post by BoŠ »

HonzaS wrote:
BoŠ wrote:Honzo, to osazení pro mě - bude možno 1s? Konverzi pohonu a vrtule už mám ve skříni.
To by bylo nejlepsi rict si dopredu. Pro 1s se musi vyhodit bec (nebo hovtam vubec nedat). Ja bych sel do 1s, ale jestli chces zacit se starsi verzi pohonu na 2s a konverzi udelat ozdeji, tak to taky neni problem.
Honzo, když jsme se domlouvali na osazení, tak jsem ještě netušil, k čemu mě duo Pavel - Pepa dotlačí. Takže mám nakonec vrtule a gumy potřebné pro konverzi doma. Pokud by ti to nezpůsobilo velké komplikace, šel bych také do 1s. Případné náklady vzniklé třeba koupí Becu apod samozřejmě vyrovnám. Spíš mi šlo o to, zda to dají serva.

Pavel

Post by Pavel »

:lol: :lol: :lol: :lol: 1 S 1 S 1 S 1 S :lol: :lol: :lol: :lol:

Pavel

Post by Pavel »

Tak jsem to zvážil potažené, bez coloru:
Hmotnost vodorovného soulepu narostla o 1,2g na 4,7g
svislých dílů - horní, dolní trup a směrovka o 1,2g na 3,8g
tedy celkem zatím bez barvy .................................. 8,5 g

HonzaS

Post by HonzaS »

BoŠ wrote:
Honzo, když jsme se domlouvali na osazení, tak jsem ještě netušil, k čemu mě duo Pavel - Pepa dotlačí. Takže mám nakonec vrtule a gumy potřebné pro konverzi doma. Pokud by ti to nezpůsobilo velké komplikace, šel bych také do 1s. Případné náklady vzniklé třeba koupí Becu apod samozřejmě vyrovnám. Spíš mi šlo o to, zda to dají serva.
Komplet elektronika je dělaná 1s friendly, protože máš stejnou jako já a já na 1s lítat budu. Vlastně, ty budeš mít asi 100% shodnou elektroniku včetně pohonu s mistrem světa, já budu mít jinej motor. Akorát si musíš nastavit alarm na napětí na 3,3V a po zaznění alarmu NEPRODLENĚ přistát, protože při cca 3,1V přestávají fungovat serva, při 2,99V odpadává přijímač. Lítám to tak, času je dost, jen aby sis neřekl "ještě 2-3 obraty", to už by vyjít nemuselo.

Těch odhadem 5 korun za BEC (LD1117) asi rozdejchám i bez vyrovnání :lol:

Pavel: Máš to velmi hezky lehoučké!

BoŠ

Post by BoŠ »

Honzo, to je bezva!! Děkuji!!

BoŠ

Post by BoŠ »

Pavle, ty jsi tu konverzi zkoumal - pro konverzi je asi lepší mít pohon mimo letadlo, že?

Pavel

Post by Pavel »

Podle videa by to snad šlo i v eroplánu , ale demontáž p.jednotky jsou 4 froubky a pokud Honza ponechá volnější kabely...

BoŠ

Post by BoŠ »

No, dle Imperia zas takové rezervy nenechává :evil:

:D :D

Btw: také jsem se na video díval, lepší to bude asi mimo éroplán.

Post Reply