Jake mate zkusenosti s modelarskyma bruskama , ma smysl koupit Dremel, nebo staci z Lidlu. Napajeni z aku, nebo ze site?
Diky za vase reakce
Modelářská bruska
Re: Modelářská bruska
Ty, asi záleží co všechno s tím hodláš dělat a jak často.
Já osobně preferuji Proxxon a napájení ze sítě ;O) a zatím max spokojenost, a to jsem s tím řezal i podélně hliníkový profily
:D
Já osobně preferuji Proxxon a napájení ze sítě ;O) a zatím max spokojenost, a to jsem s tím řezal i podélně hliníkový profily
S Dremelem i Proxxonem nešlápneš vedle, oboje vydrží spoustu, jsou na to díly a tuny nástrojů
Já mám Dremel, protože se mi víc líbí barvičky
Napájení taky ze sítě. Ty z Lidlu někdo chválí, někdo ne, sám zkušenost nemám.
Tom
Mám lidl, a dva dremely. Z lidlovskýho byl super ten stříbrnej kufřík, používám ho na baterky, bruska je někde ani nevim kde. Na broušení používám dremelky (taky síťový).
Taky mám Dremel, nejen na modelařinu.
Záleží na tom, jak často a jakým způsobem budeš brusku využívat.
Mám cosi pod názvem Timmy Allen z roku 1997. Před 12ti lety jsem si vyrobil nové huhlíky a stále kvoká....
(zakoupeno v USA za 20 USD).
Příslušenství kupuji od Dremlojc.
Dnes bych vybrall Dremel kvůli poměru výkon/cena.
Mám cosi pod názvem Timmy Allen z roku 1997. Před 12ti lety jsem si vyrobil nové huhlíky a stále kvoká....
(zakoupeno v USA za 20 USD).
Příslušenství kupuji od Dremlojc.
Dnes bych vybrall Dremel kvůli poměru výkon/cena.
- standapass
Já používám EXTOL CRAFT
bruska přímá s ohebným nástavcem, 130W. Max spokojenost
bruska přímá s ohebným nástavcem, 130W. Max spokojenost
diky diky diky
Muzete napsat i jaky model pouzivate ?
Chci pouzivat i na vrtani, takze male sklicidlo nebo klestiny od 0,5mm.
Aku sroubovaku mam asi 8 a tusim 6 vrtacek, ale vrtkáčky upnu az nad 1mm a i tak musim pouzit pasku.
Popo, ten Dremel ma za ty penize jiste i upinani SDS, ze ?
Muzete napsat i jaky model pouzivate ?
Chci pouzivat i na vrtani, takze male sklicidlo nebo klestiny od 0,5mm.
Aku sroubovaku mam asi 8 a tusim 6 vrtacek, ale vrtkáčky upnu az nad 1mm a i tak musim pouzit pasku.
Popo, ten Dremel ma za ty penize jiste i upinani SDS, ze ?
mám EXTOL několik let a furt jede, navíc veškeré věci na Dremela jdou i na Extola, ted naposled sem si koupil luxusní kufřík s přísl. od Hitachi
moc pekne, taky na polickuprokyno wrote:mám EXTOL několik let a furt jede, navíc veškeré věci na Dremela jdou i na Extola, ted naposled sem si koupil luxusní kufřík s přísl. od Hitachi