navazuji na náš včerejší telefonát. Pomocí nejmodernějších věděckých postupů (plechovka redbullu a 2 krabičky s 2s 1600mAh turnigama má přesně 500g a podobně) jsem vyzjistil že KST serva jsou trochu shity, a že dražší serva jsou asi lepší než levnější serva. Takže z Vertiga vyndám 25 a 30kgcm savoxy, který jsou ale spíš 20kgcm savoxy, a dám tam 26kgcm Ditexy, který jsou 26kg cm. Ale trochu pomalý, no uvidíme. Jinak se paradoxně docela dobrý zdály pilot rc pw27ah, který se ale vymačkávají (vůle v převodech) a pak se mají snahu rozkmitávat
Vertigo 2M
Re: Vertigo 2M
Ahoj Pavle,
navazuji na náš včerejší telefonát. Pomocí nejmodernějších věděckých postupů (plechovka redbullu a 2 krabičky s 2s 1600mAh turnigama má přesně 500g a podobně) jsem vyzjistil že KST serva jsou trochu shity, a že dražší serva jsou asi lepší než levnější serva. Takže z Vertiga vyndám 25 a 30kgcm savoxy, který jsou ale spíš 20kgcm savoxy, a dám tam 26kgcm Ditexy, který jsou 26kg cm. Ale trochu pomalý, no uvidíme. Jinak se paradoxně docela dobrý zdály pilot rc pw27ah, který se ale vymačkávají (vůle v převodech) a pak se mají snahu rozkmitávat
Savoxy dám do Extry a uvidí se. Příští týden snad zalítávám!
po delsi dobe zase na foru ... ty vogo, moc se tesim. Macek dnes dopo rval, ze chce vetsiho bratricka.
Jo servítka,já jsem zatím vybral do výškovky Boeingy (MKS HV 747),
regulátor SPIN 125 PRO Opto a Hacker 60-18.
Ostatní serva budu rozhodovat až za měsíc.
Tady v lázních jsem alespoň připravil a ořezal překližkové puzzle.
regulátor SPIN 125 PRO Opto a Hacker 60-18.
Ostatní serva budu rozhodovat až za měsíc.
Tady v lázních jsem alespoň připravil a ořezal překližkové puzzle.
Pěkně ses rozjel, Pavle!
Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Jsem ve skluzu, stavím v noci, bo není time 
to je krasny, a preklizky je tam asi 3x min nez na Mackovi. jsem zvedav, na jakou se dostanes vahu !
Celé se to balí do polystyrénu a pak do balsy. Takže snad max 7kg TOW.
Iá jsem spí zvědavý, jestli to stihnu postavit, než mi vrchnost zrekvíruje ten můj kutloch
Iá jsem spí zvědavý, jestli to stihnu postavit, než mi vrchnost zrekvíruje ten můj kutloch
S tou hmotností nevím nevím Pavle, zvážím ti moje
Každopádně ho raději dělej o kousek těžší ale pevnější, aby to bylo za co chytit. Moje působí takovým tím F3A dojmem, že se bojíš abys to někde nepromáčkl. Lítat to bude epicky i při 7,5kg, toho bych se fakt nebál.
H.
H.