Neutrino F3P
Re: Neutrino F3P
Ještě je potřeba posunout "okýnko" v páteři. žlutá je stará vairanta, fialová je jak by to mohlo vypadat po posunutí serva.
Takže pokud to dobře chápu, tak Neutríno je polotovar alias DoDoS? (dodělej doma sám)

PS: nic ve zlém, je pěkný že někdo dokáže toto vymyslet a i udělat.
Jen je potřeba odlehčit atmošku
PS: nic ve zlém, je pěkný že někdo dokáže toto vymyslet a i udělat.
Jen je potřeba odlehčit atmošku
Děkovala 
Dnes došel Dualsky moteur, tak ještě mylar, huhlí a serva a snad to bude komplet. Hořejší nemá Mylar skladem, tak budu muset z venku, takže rok 2016 to jistí
@Trenér: Joo, to jsou ti prototípi. Přál by sis lepčího beta testera?

Dnes došel Dualsky moteur, tak ještě mylar, huhlí a serva a snad to bude komplet. Hořejší nemá Mylar skladem, tak budu muset z venku, takže rok 2016 to jistí
@Trenér: Joo, to jsou ti prototípi. Přál by sis lepčího beta testera?
Tom
HonzaS odladil prototyp dost dobře.
Takové detaily jako uložení servítek kvůli funkčnímu řízení si u Sparka dodělávám sám, a to Sparků ve verzi 5 bylo v Hovnoníně alespoň 5ks. A nikomu nevyšlo těžiště - všichni dovažovali čumák.
Pročež soudím, že se Jan, řečený Dobrý, prototypu věnoval mnohem pečlivěji než Craft EPP.
I polotovary výřezů jsou od Craft EPP v horší kvalitě, i když to zrovna pro Dinšpíra není důležité, bo si konstrukci stejně upravuje.
Takové detaily jako uložení servítek kvůli funkčnímu řízení si u Sparka dodělávám sám, a to Sparků ve verzi 5 bylo v Hovnoníně alespoň 5ks. A nikomu nevyšlo těžiště - všichni dovažovali čumák.
Pročež soudím, že se Jan, řečený Dobrý, prototypu věnoval mnohem pečlivěji než Craft EPP.
I polotovary výřezů jsou od Craft EPP v horší kvalitě, i když to zrovna pro Dinšpíra není důležité, bo si konstrukci stejně upravuje.
Právě že Bauí má bráchu toho mého - takže to zatím až tak doladěný není, ale pracuju na tom. Další kus už bude ok
(možná... asi... snad? kdoví!)
Jen co dodělám předvánoční debordelizaci, pustím se do posouvání serva směrovky na prototypu dozadu, aby baui věděl kam ho dát a vyšlo mu při tom těžiště. Já mám sponku (1,3g) na ocasu
Už by to bylo hotový, ale ruší mě od toho takový blbosti jako: škola, porouchaný pás v autě (právě jsem to opravil), ... hlad ... ... ... hlad ...
Jen co dodělám předvánoční debordelizaci, pustím se do posouvání serva směrovky na prototypu dozadu, aby baui věděl kam ho dát a vyšlo mu při tom těžiště. Já mám sponku (1,3g) na ocasu
Už by to bylo hotový, ale ruší mě od toho takový blbosti jako: škola, porouchaný pás v autě (právě jsem to opravil), ... hlad ... ... ... hlad ...
Problémy:
-škola?
-pás v autě?
-hlad?
Řešení:
-jsou svátky na školu se už sere
-pás není třeba to je jen pro sraby, a navíc koho auto je, ten at se stará ne?
-člověk by řekl, tak se najez ne? Praxe je, žrádlo zdržuje od práce a jiných bohulibích činností, tudíž není třeba a navíc je dokázáno že člověk vydrží bez jídla až 10 dní. Pokud bys byl Breatharián tak nepotřebuješ vůbec jídlo
Závěr:
Jsou to jen výmluvy a snaha je nasnadě a blá blá blá blá blá blá a tak dále.
Hezký den
-škola?
-pás v autě?
-hlad?
Řešení:
-jsou svátky na školu se už sere
-pás není třeba to je jen pro sraby, a navíc koho auto je, ten at se stará ne?
-člověk by řekl, tak se najez ne? Praxe je, žrádlo zdržuje od práce a jiných bohulibích činností, tudíž není třeba a navíc je dokázáno že člověk vydrží bez jídla až 10 dní. Pokud bys byl Breatharián tak nepotřebuješ vůbec jídlo
Závěr:
Jsou to jen výmluvy a snaha je nasnadě a blá blá blá blá blá blá a tak dále.
Hezký den
Řešení má několik chyb: Jsou svátky, konečně mě škola nezdržuje od dělání věcí do školy. Auto je sice rodičů, ale kdybych se o něj nestaral já, tak by to 1) vyšlo moc draho, 2) vyšlo podruhý draho, až to dementi ze servisu budou sami po sobě opravovat
takže se o to raději starám sám (a výměnou za můj blahodárný vliv na pojízdnost povozu můžu bez řečí jezdit lítat - když si do toho naleju naftu, samozřejmě
)
Debordelizace je potřeba, protože momentálně není moc kde dělat nějaký prototipink nebo evolušn.
Debordelizace je potřeba, protože momentálně není moc kde dělat nějaký prototipink nebo evolušn.
Debordelizace:
Přistavení kontejneru o objemu 3 kubíky, odvoz s následným uložením na skládce = 1200.-
NA VŠE OSTATNÍ JE TU MASTER CARD

Přistavení kontejneru o objemu 3 kubíky, odvoz s následným uložením na skládce = 1200.-
NA VŠE OSTATNÍ JE TU MASTER CARD
K čemu kontejner? Stačí cedule "SMÍŠENÉ ZBOŽÍ ZDARMA" a naházet krámy před barák. Jsme přece pořád fčechistánu, ne? 
Tom
Dneska jsem se rozhodl, že odstraním sponku na dovážení na ocase Neutrína, má 1,3g. To se na první pohled zdá jako jednoduchá práce (stačí odlepit izolepu a sundat jí), ale zase ona tam určitě nebyla bezdůvodně! Takže při tom posunu i směrovkový servo trochu dozadu.
Tak a teď je otázka o kolik, aby to vykompenzovalo tu sponku? Vašek Panocha to tipl na 15cm, ale on má objednanýho Sparka 5, takže Neutrinům nerozumí...
Sestavil jsem si tabulku hmotností všeho co znám, změřil skutečnou polohu těžiště, trochu matematiky, a měl jsem výslednou novou polohu serva. To mi přišlo málo, spočítal jsem hmotnost drátů k servům (Pavle? 0,28g/metr?), trochu víc matematiky, a měl jsem výslednou polohu i novou (lepší) polohu baterky. Do detailu jsem to vysvětlil v obrázku
jinak je to momentová věta, střední škola.
Sestavil jsem si tabulku hmotností všeho co znám, změřil skutečnou polohu těžiště, trochu matematiky, a měl jsem výslednou novou polohu serva. To mi přišlo málo, spočítal jsem hmotnost drátů k servům (Pavle? 0,28g/metr?), trochu víc matematiky, a měl jsem výslednou polohu i novou (lepší) polohu baterky. Do detailu jsem to vysvětlil v obrázku