WC Fighter One
WC Fighter One
zdarec, prosim Vas, je nejaka blbuvzdorna metoda, jak urcit polohu teziste samokridla s taznou vrtuli (motor normalne vpredu) ? Projekt uz se chyli a nerad bych ho rozflakal hned 
Last edited by Honza C on 22 May 2015 11:08, edited 1 time in total.
Re: Honzův tajný projekt (název vlákna změním, až ho odtajní
Ale to je mi otazka docela rysujici dalsi UFO. Neporadim netusim asi 1/3 az 1/2 kridla?
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Re: Honzův tajný projekt (název vlákna změním, až ho odtajní
V jenom starém modeláři byla jakási super vědecká metoda, jak to spočítat, ale já se stejně vždycky radši odpíchnu od tady toho: http://fwcg.3dzone.dk
Tom
Re: WC Fighter One
hosi, tak je hotovo, nazev odtajnen, viz http://www.rcalbum.cz/model/8697-wc-fighter-one.html
o zalet se pokusim tento WE, jsem opravdu zvedavy. Na tu plochu je to tezke jak prase, takze to bude chtit asi honit. Ale hezky ne ?
o zalet se pokusim tento WE, jsem opravdu zvedavy. Na tu plochu je to tezke jak prase, takze to bude chtit asi honit. Ale hezky ne ?
No tak to je dokonale
Vyzva prijata, kazdy by si mohl udelat nejakou takovou neletaci vec a dame souboj.
Vyzva prijata, kazdy by si mohl udelat nejakou takovou neletaci vec a dame souboj.
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
A, pátere Koniáši, ty knihy poletí také ?
Dej, prosím, vědět termín záletu
Dej, prosím, vědět termín záletu
Konias pod knihama zatopil, a jak pekne litaly ! Zalet bych rad tento WE, ale predpoved je na H^&^*&(^&*^&*%& (censorred). Jestli to pujde, tak bych zasel na tu velkou louku u Lisne nad pepem, je tam vysoka trava, ktera pekne tlumi.
Dej, prosím Tě, vědět. Rád bych se přišel podívat 
zalet #1 vcera dopoledne za asistence Pavla, Penaxe a Prtky, kteri verne cekali u zavory neb takovou atrakci si nemohli nechat yujit. - ehm ehm, pripadal jsem si jak ve svych modelarskych zacatcich, napred nekolik padu hned po odhozu do travy, pak "dlouhy" let cca 10s a BUM. Naznali jsme, ze WC fighter potrebuje hlavne rychlost, puvodni vrtule 8x4 byla zcela nedostacujici, Pavel tedy zapujcil 10x3.8, kterazto byla ihned zlomena (Pavle, uz pro Tebe mam novou...).
Naznal jsem, ze problemem je 1) rychlost, 2) pricna stabilita. Navecer byla tedy WC fighteru pridelana kridla (rozpeti cca 80cm, fotka bude) a probehl zalet #2, tentokrat s vlastnim odhozem (o to to bylo narocnejsi). Prubeh Bohu zel podobny jako dopoledne, stabilita se trochu zlepsila, ale nejak to moc neleti, posunul jsem se asi na 15s a pak BUM. Letadlo vcelku, ale vytrzeny elevon a regl se chtel take katapultovat.
Puvodne me pojaly porazenecke myslenky a chtel jsem sedatko zcela odstranit (tak by se WC fighter odlehcil a mozna letal), ale pak jsem naznal, ze je tim bych zcela negoval puvodni zamer, budu tedy jeste chvili bojovat - dnes u Reicharda jsem zakoupil dve vrtule na spalovak 9x8 a 9x9, spravim elevon a jdu na to znova!
Naznal jsem, ze problemem je 1) rychlost, 2) pricna stabilita. Navecer byla tedy WC fighteru pridelana kridla (rozpeti cca 80cm, fotka bude) a probehl zalet #2, tentokrat s vlastnim odhozem (o to to bylo narocnejsi). Prubeh Bohu zel podobny jako dopoledne, stabilita se trochu zlepsila, ale nejak to moc neleti, posunul jsem se asi na 15s a pak BUM. Letadlo vcelku, ale vytrzeny elevon a regl se chtel take katapultovat.
Puvodne me pojaly porazenecke myslenky a chtel jsem sedatko zcela odstranit (tak by se WC fighter odlehcil a mozna letal), ale pak jsem naznal, ze je tim bych zcela negoval puvodni zamer, budu tedy jeste chvili bojovat - dnes u Reicharda jsem zakoupil dve vrtule na spalovak 9x8 a 9x9, spravim elevon a jdu na to znova!