VH-Model Rytmus Energy
Re: VH-Model Rytmus Energy
(Snad) poslední rozsáhlejší úprava - nastaven a instalován Unisens-E 
Měřit se bude:
- napětí a proud a odebraná kapacita z pohonné baterie
- výška a stoupání
- otáčky motoru

Měřit se bude:
- napětí a proud a odebraná kapacita z pohonné baterie
- výška a stoupání
- otáčky motoru

Tom
Tý jó, hezký...
To si opíšu
To si opíšu
Můžu jen doporučit 
Regulátor YEP 60A dostává jako první čínský klon mé bezcenné bramborové schvalovací razítko. Čekal jsem špičky tak kolem 70-80A, ale tohle ne
A stoupavost éra taky není úplně k zahození. Jen evidentně lítám jak stará babka, protože je kladná hodnota vyšší. Měl bych se polepšit 
Regulátor YEP 60A dostává jako první čínský klon mé bezcenné bramborové schvalovací razítko. Čekal jsem špičky tak kolem 70-80A, ale tohle ne
Tom
Konečně se mi podařilo naplno zprovoznit záznam z telemetrie.
Dnes nejrychlejší stoupání 31,7m/s, klesání 47,5m/s, proudy v kolmém stoupání obvykle kolem 95A se špičkami kolem 110A. Ve výšce 358m už mám trochu problémy s orientací, ale asi zkusím časem ještě trochu víc.

Jako bonus jsem při tomhle zkoumání zjistil jednu drobnost... Díky tomu, že mám v Unisensu nastavené vypnutí varia při spuštění motoru, není maximální stoupavost skutečným maximem, ale až setrvačností po vypnutí. To už je obvykle nižší hodnota v důsledku srovnávání letadla do horizontálního letu. Jsem zvědavý, kolik to poletí pod motorem.
Dnes nejrychlejší stoupání 31,7m/s, klesání 47,5m/s, proudy v kolmém stoupání obvykle kolem 95A se špičkami kolem 110A. Ve výšce 358m už mám trochu problémy s orientací, ale asi zkusím časem ještě trochu víc.

Jako bonus jsem při tomhle zkoumání zjistil jednu drobnost... Díky tomu, že mám v Unisensu nastavené vypnutí varia při spuštění motoru, není maximální stoupavost skutečným maximem, ale až setrvačností po vypnutí. To už je obvykle nižší hodnota v důsledku srovnávání letadla do horizontálního letu. Jsem zvědavý, kolik to poletí pod motorem.
Tom
Zeby 200km/hod ?
To by se pak mělo nějak zhodnotit
To by se pak mělo nějak zhodnotit
200km/h teď beru jako obtížně dosažitelný cíl v kluzu. Možná to půjde se zrychleným profilem křídla 
Sent from my Sony Xperia Z
Sent from my Sony Xperia Z
Tom
No, a po dosažení 200km/hod dáš láhvinku do placu 
Přece nebudu pít sám, to bych si připadal jako alkoholik...nebo modelář v zimě 
Tom
No a o to jde ( mně a urkitě aj ostatním)