No, třeba jsem to blbě složil - v ocasní trubce byly na jedné straně dvě vybrání - vodící drážky - cca 2cm dlouhé, které přesně zapadly do vodících výstupků v objímce v trupu. Na druhé straně bylo na konci půlkruhové vybrání a kousek od něj díra skrz trubku. Já jsem tedy trubku dal vodícími drážkami do objímky v trupu tak, že po plném zasunutí trubky do objímky trupu se trubka opřela až o rantl na druhé straně objímky. Ocasní bazmek jsem dal na druhou stranu trubky, no a pak nastala situace výše popsaná. Kde jsem udělal chybu? V návodu zrovna tuto situaci nějak detailně neřeší, pouze píší že tail boom musí být locked. Vycházel jsem se zkušenosti ze stavby T-Rexe.
Samozřejmě, že to zásadní problém není, ale zajímá mě to.
Logo 550 se
Re: Logo 550 se
Ha bude to humět lécat bez motoru????,
Já dnes viděl jak nějaká zelená 700 stovka lécala v invertu, nebo při hotočkách bez motoru
To muší bejt ale stroj co? To ani nepotřebuje žádnej regl
Zatížení 00prd

Já dnes viděl jak nějaká zelená 700 stovka lécala v invertu, nebo při hotočkách bez motoru
To muší bejt ale stroj co? To ani nepotřebuje žádnej regl
Zatížení 00prd
Přesně tak to mám i já. Pak toho moc nezbývá. Buď roura z SX což je blbost a nebo řemen podivné délky nebo z páteční výroby jak říká Penax . A nebo chceš z řemenu při brnknutí vyloudit kytarové "E"BoŠ wrote:No, třeba jsem to blbě složil - v ocasní trubce byly na jedné straně dvě vybrání - vodící drážky - cca 2cm dlouhé, které přesně zapadly do vodících výstupků v objímce v trupu. Na druhé straně bylo na konci půlkruhové vybrání a kousek od něj díra skrz trubku. Já jsem tedy trubku dal vodícími drážkami do objímky v trupu tak, že po plném zasunutí trubky do objímky trupu se trubka opřela až o rantl na druhé straně objímky. Ocasní bazmek jsem dal na druhou stranu trubky, no a pak nastala situace výše popsaná. Kde jsem udělal chybu? V návodu zrovna tuto situaci nějak detailně neřeší, pouze píší že tail boom musí být locked. Vycházel jsem se zkušenosti ze stavby T-Rexe.
Samozřejmě, že to zásadní problém není, ale zajímá mě to.
Horší je , že mi začínají přebývat nějaké podložky a šroubky 
-
martin_bohac
To je normalni.prtka wrote:Horší je , že mi začínají přebývat nějaké podložky a šroubky
Das Lógómartin_bohac wrote:To je normalni.prtka wrote:Horší je , že mi začínají přebývat nějaké podložky a šroubky
Tom
-
martin_bohac
Cti zde,onehda se to resilo: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?p=1144589#p1144589
Cho cho tož jsem klidnýmartin_bohac wrote:Cti zde,onehda se to resilo: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?p=1144589#p1144589

Dnes jsem měnil Ocasní troubu - zasunul na doraz dotáhl objímku (+ 4 šrouby v trupu, které jsem měl stejně povolené) a řemínek jsem napnul posunutím zadního domečku.prtka wrote:Nad tím jsem tedy opravdu nepřemýšlel. Až si mě tím zaskočil. u mě to bylo tak že trubka v rámu nadoraz a napnutí řemenu pouze celým vrtulkovým bazmekem (Tail rotor). Rezerva ještě velká a vše bez problému.
Fšem to fachá a mě prďkaPavel wrote:Dnes jsem měnil Ocasní troubu - zasunul na doraz dotáhl objímku (+ 4 šrouby v trupu, které jsem měl stejně povolené) a řemínek jsem napnul posunutím zadního domečku.prtka wrote:Nad tím jsem tedy opravdu nepřemýšlel. Až si mě tím zaskočil. u mě to bylo tak že trubka v rámu nadoraz a napnutí řemenu pouze celým vrtulkovým bazmekem (Tail rotor). Rezerva ještě velká a vše bez problému.
A jak to máte, LOGOáci, s ukostřením kvulivá statice?
Výrobce vyrábí kostřící sadu, ale v návodu jsem na žádné doporučení nenarazil, někdo lítá římo z krabice, čili bez kostření, někdo kostří.
Vaše zkušenosti a doporučení s kostřením?
Pan Prťka bude kostřit - Petře, můžeš mě nasměřovat, jak to děláš?
Propojíš trubku na jedné straně k přítlačnému ložisku kladky na ocase, na druhé straně s motorovým ložem, a to vše do mínusu z BECu? Nebo nějaké jiné řešení?
Edit: narazil jsem na několik fotek ocasů (LOGO), kde měli konec trubky zarovnán s domkem jako já.