Logo 550 se
Re: Logo 550 se
Už se těším, Tome, až o u tebe uvidím na vlastní oči.
Možná blbá otázka, ač neznalý stavu u kelímků 
V čem je jako ta novota? Krom šuplete na baterku a jiných barev kabinky??????? Tam nevidím rozdíl oproti old verzi.
V čem je jako ta novota? Krom šuplete na baterku a jiných barev kabinky??????? Tam nevidím rozdíl oproti old verzi.
Zatim vim akorat o tom supliku, ale vzhledem ke stejne cene to neni spatny
Uvidime, co dal...treba udelaji 25mm prepazku na motor, ale to bych chtel uz asi moc 
Tom
Nechci být zlej ale vidím to stejně. Kabinka hůř čitelná ( spousta modré barvy ) a na šuplík to nelítá. Takový drobný facelift. Jo Ty lyže mám už taky delší bo jsou hezčí ( ze 700kila). Nicméně na lítání se už taky moc těšímprokyno wrote:Možná blbá otázka, ač neznalý stavu u kelímků
Podle toho co se mi podařilo pokoutně zjistit je zatím "jistý" šuplík, výztuhy rámu vpředu, větší prostor na baterky a možnost montáže serva vrtulky zprava i zleva. Mluví se o pár dalších drobnostech. Uvidíme, co z toho vyleze, ale je to spíš vylepšení stávajícího rámu než nějaká revoluční novinka 
Mě se třeba ten šuplík dost líbí. Logo se tak trochu víc blíží opravdu tréninkovému stroji, protože člověk může střídat baterky bez prostojů. Kabinka je mi naopak fuk, stejně to vypadá nejlíp bez ní
Vzhledově i provedením pořád vede Synergy... 
Mě se třeba ten šuplík dost líbí. Logo se tak trochu víc blíží opravdu tréninkovému stroji, protože člověk může střídat baterky bez prostojů. Kabinka je mi naopak fuk, stejně to vypadá nejlíp bez ní
Tom
jo jo to už říkal i Karel . Psenka byl s ní taky spokojenej. Též levné ND.baui wrote: stejně to vypadá nejlíp bez níVzhledově i provedením pořád vede Synergy...
Pořídil jsem náhradní listy od Zeal. Barevně ladí
jsou víc jak o půl centimetru kratší a mají zúžený profil konce listu . Otázka je jaké budou ve vzduchu. Zpracování víc jak dobré až na ten kořen listu. Tahy po smirku přestříknuté snad sprayem . Já vím , na to to nelítá ale postěžovat si můžu 
Tož pěkné pane to máte 
Jen ta kuchyňa je jaksy malá ne?

Jen ta kuchyňa je jaksy malá ne?
No jako já nevím, ale prý když Zealy (nebo Zelí?) nejsou poškrábané od smirku, tak lítají takhle:prtka wrote:Já vím , na to to nelítá ale postěžovat si můžu
https://www.youtube.com/watch?v=RHqJMJhPa3c
Tom