Nnnnnnneneštengruj !!Pavel wrote:Já jsem byl aj dneska - heč,,,,S Logem a Protosem - heč heč
Logo 550 se
Re: Logo 550 se
Tak jsem se konečně dostal ke zprovoznění Jlogu a telemetrie. Po konzultaci s panem Googlem a podrobném přečtení návodu v němčině jsem odhalil příčinu odolávající nefunkční telemetrie a slavně zvítězil. Teď to ještě nabastlit na Logo, a zítra se snad konečně dočkám informace o otáčkách na rotoru. Takže zítra dopoledne vyrážím k závoře, přípravě obětuji i dnešní halové létání (no dobře, nemám do haly opravené poletuchy ani nabité baterky, bo jsem dnes musel řešit ukradené bezpečnostní kamery a Jlog).
Hele a kdo řeší ty vodstavené bloky? á myslel že ty?
Že tys je někomu střelil

Že tys je někomu střelil
Všechny bloky už zase jedou, aby ti dnes posvítily na zálet!!
Tak to přesně v 22:35 nech vypnout at nevidím ty bublinky zamotaný v síti 
Tak dnes nakonec dva lety s Logem (a čtyři s Rexem). Nemohu si vynachválit J-Log a telemetrii - konečně jsem si mohl přesně nastavit přes telemetrii otáčky, zjistit, kolik to žere při mém létání (pík 99A, průměr 26A), a hlavně létat dle skutečně spotřebované kapacity (3000 mAh při běhu motoru 7min a 15 vteřin). Prostě bomba! Jsem s investicí do pohonného řetězce navýsost spokojen.

Kdo je to ten J-log ?
Nějak jsem ho v sobotu u závory neviděl - někdo nový ?
Nějak jsem ho v sobotu u závory neviděl - někdo nový ?
Pavle, prosím, jaké jsi udělal úpravy pro použití rychlokliků upevňujících GOGO kabinu? Děkuji předem.
P.S.: Dorazila mi zásilka z Benových letadýlek
V sadě jsou dvoje alumíniové držáky k zamontování do draku - krátké a dlouhé.BoŠ wrote:Pavle, prosím, jaké jsi udělal úpravy pro použití rychlokliků upevňujících GOGO kabinu? Děkuji předem.
Ty dlouhé jsem zkrátil o 3,8643576898765mm, odstranil z nich sexyhrany a prodloužil vnitřní závit, aby šly našroubovat místo původních držáků, které jsou také dlouhé a které jsem nechtěl upravovat.
Tu délku si raději přiměř po montáži nezkrácených držáků do trupu. Nasadil jsem kabinu s gromety na nově našroubované(zatím nezkrácené) držáky s odstraněnými šestihrany změřil jsem si mezeru mezi půlkami kabiny - byla asi 9-10mm.
A o příslušný přebytek držáky zakrátil a prodloužil vnitřní závit. Mezeru mezi půlkami kabiny je dobré nechat 1-2mm.