Ale fuzzy je dobrej mazec. Já před cca rokem a půl začal stavět něco podobnýho, ale na fuzzy se mi některý věci konstrukčně nelíbily, tak jsem je vymyslel líp. A stejně se nelíbily mýmu dvornímu frézmanovi, tak to zas překopal. Ve finále netušíme jestli to vůbec poletí
FUZZY 4 - rychlostní konstrukční délta křídlo
Re: FUZZY 4 - rychlostní konstrukční délta křídlo
Tyyyjo! No na hausmesse jsme nakoupili, to jo
4 ARF stavebnice dohromady
)
Ale fuzzy je dobrej mazec. Já před cca rokem a půl začal stavět něco podobnýho, ale na fuzzy se mi některý věci konstrukčně nelíbily, tak jsem je vymyslel líp. A stejně se nelíbily mýmu dvornímu frézmanovi, tak to zas překopal. Ve finále netušíme jestli to vůbec poletí
Dneska jsem Fuzzy taky konečně zvážil - bez baterek 790 g a s baterkami 1175 g.
já proletěl Killit, kupodivu se (i přes vsázky mezi mnou a spoluautorem, jestli první zaflutterujou a odpadnou směrovky, konce křídel, ...) RUD nekonalo. Ale ještě to nelítá "optimálně rychle", zatím jsem tipuju někde kolem 200km/h. Zvážim večer.
Chtělo by to nějakej obrázek -Killit internet neznáHonzaS wrote:já proletěl Killit, kupodivu se (i přes vsázky mezi mnou a spoluautorem, jestli první zaflutterujou a odpadnou směrovky, konce křídel, ...) RUD nekonalo. Ale ještě to nelítá "optimálně rychle", zatím jsem tipuju někde kolem 200km/h. Zvážim večer.
To vypadá taky dobře, u nás v republice tady ty křídla moc rozšířený nejsou a asi se moc nestaví , hledal jsem nějaký videa s Fuzzy 4 na Trubce a nic jsem nenašel ani ve světě. Akorát Hepf má pár fotek a to je všechno.HonzaS wrote:Já vim, páč ho držíme pod pokličkou
Jo. Proto si s kamaradama stavime svoje. Pristi rok by jich melo byt aspon 5 kdyz se na akci potkame.
Btw... 720g bez baterky.